XPreteklost

Dejstvo!

Microsoft je objavil konec podpore za 14 let star operacijski sistem Windows XP. Seveda moramo priznati, da je Windows XP fantastičen sistem in imamo mnogo dobrih spominov nanj, vendar je prišel čas, da se poslovimo od njega in preidemo na novejše, modernejše sisteme.

Windows XP ne bo imel več podpore po 8. aprilu 2014

Kot malo ali srednje podjetje vse bolj sodelujete v svetovnem spletu, poslovnih zbornicah in socialnih medijih. Zato je ključnega pomena, da imate najbolj varno tehnološko rešitev za zaščito pred zlorabami in vdori v vašo zasebnost in do vaših podatkov. Windows XP, ki je sicer dober, vendar 14 let star sistem, vam na tem področju ne omogoča več dovolj dobre zaščite. Poleg tega se bo zaščita z ukinitvijo podpore še krepko poslabšala. Prišel je čas, da preidete na novejše sisteme Windows 7, Windows 8 ali Windows 8.1.

Dejstvo: Ali veste, da Windows XP ni edini produkt, za katerega se ukinja podpora na ta dan? Enake datumske omejitve imajo tudi produkti Office 2003, Windows Server 2003, Exchange Server 2003 in Small Business Server 2003 (SBS2003).

Informacijska tehnologija je pomembna za vaš posel. Mi vas razumemo.

K vam bomo napotili certificiranega Windows XP migracijskega strokovnjaka, ki bo rešil vaše probleme in je opravil postopek strogega ocenjevanja. Opravil je tudi preverjanje kvalitete in zgodovine dela ter ima strokovna potrdila CompTIA A+ in / ali naslove Microsoft Certified Professional (MCP, MSCE). Za potrjene izvajalce lahko na zahtevo opravimo nadaljnje testiranje in preverjanje izkušenj. To je zagotovilo, da bomo storitev opravili res dovolj kvalitetno in kompetentno ter pravilno izvršili migracijo iz sistema Windows XP na novejši sistem. Naša nedavna statistika članov skupnosti je pokazala, da ima povprečen član 12 let poklicnih izkušenj na tem segmentu, letno obiskuje 4 ali več usposabljanj ali konferenc in večina jih ima v lasti svoje malo podjetje.

To so strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri prehodu iz Windowsov XP na novejše sisteme. Ne samo to, svetovali vam bodo najcenejši, najboljši in najmanj boleči prehod, tako da bo vaš sistem spet pripravljen za poslovno rast.

Zakaj izbrati nas?

A si lahko privoščite samo »naredi si sam« model? Imate »računalniškega prijatelja«, ki skoraj ve, kako bi mogel narediti migracijo? Vemo, da ste vi strokovnjaki na svojem področju. To je vaš fokus, vaš posel in tu hočete ostati v samem vrhu. Mi smo strokovnjaki za tehnologije, ki vam jih ponujamo – migracijo Windows XP sistemov in delo z najnovejšimi informacijskimi tehnologijami. Zato je prav, da vam ta prehod naredimo mi.

Popolnoma res je, da se podpora za Windows XP konča 8. aprila 2014 in potem kdo ve, kaj se skriva po tem datumu.

Priporočljivo je, da certificiran Windows XP migracijski strokovnjak izvede nadgradnjo iz operacijskega sistema Windows XP, z minimalnim motenjem vašega poslovnega življenja. Naj strokovnjaki delajo podvige in se ukvarjajo s problemi, tako da lahko vi uživate vikende in večere brez problemov!

Bonus: Ker se zavedamo naše kvalitete in kvalitete naših strokovnjakov, vam ob izboru naših strokovnjakov za migracijo iz Windows XP nudimo bonus v višini 3% od zneska migracije. Ta bonus boste lahko izkoristili pri storitvah strokovnjaka.

Obrazec za sodelovanje

Obrazec za sodelovanje

Copyright © 2014. All Rights Reserved.